Det siger kunderne

Dansk Polyglas A/S har anvendt Blue5 som engineeringpartner i flere udviklingsprojekter af kompositprodukter til såvel offshore vindmølleindustrien som til byggebranchen.

 

Blue5 skiller sig positivt ud i forhold til de større etablerede ingeniørkonsulenthuse, ved altid at være de samme personer på projekterne fra start til slut. ”At have de samme rådgivere på sagerne er et kardinalpunkt for os, hvorfor vi tillægger dette en meget stor værdi” udtaler Kurt Nielsen, adm. direktør for Dansk Polyglas A/S. ”Vi har et udpræget behov for en engineeringpartner, der kan indgå i dialog med vores kunder, og som ligeledes er behjælpelig med at generere knowhow til fremtidige projekter” fortsætter Kurt Nielsen.

 

”Det tiltaler os meget, at de selvstændige ingeniører - via det unikke setup i netværket – alle, så at sige har ”hænderne på kogepladen” i forhold til projekternes succes, ikke mindst økonomisk” pointerer Kurt Nielsen.

 

”Desuden består Blue5 af en gruppe meget erfarne og godt samarbejdende ingeniører med brede kompetencer, som i særdeleshed på baggrund af deres kompetencer indenfor kompositmaterialer, hvilket er vores kerneforretning, matcher vores organisation rigtig godt,” udtaler Kurt Nielsen afslutningsvis.

 

Dansk Polyglas A/S udvikler og fremstiller kompositprodukter til mange forskellige industrier fra virksomhedens adresse på midtfyn. www.polyglas.dk

P. Lindberg Industri A/S har anvendt Blue5 netværket som konstruktions- og beregningsressource i flere udviklingsprojekter indenfor maskinopbygning.

 

”Vi har haft stor glæde af at involvere Blue5 netværket som samarbejdspartner i perioder med spidsbelastninger i vores konstruktionsafdeling. Blue5 har været yderst fleksible i forhold til at kunne levere kompetente ressourcer når der har været behov for det” udtaler Lars Hansen, indehaver og direktør for P. Lindberg Industri A/S. ”Desuden har vi gennem samarbejdet med Blue5 mulighed for at trække på kompetencer som vi ikke selv har i huset, fx indenfor FEM beregninger” forsætter Lars Hansen.

 

”Der er altid stor fokus på projektomkostningerne når vi involverer eksterne ressourcer. Vi har oplevet at Blue5 arbejder målrettet med at kombinere de enkelte opgaver med den rigtige ressource, hvormed der altid arbejdes meget effektivt, og tidsforbruget holdes nede. Gennem løbende opfølgning og afstemning har vi hele tiden et overblik over tidsforbruget og dermed udgifterne forbundet med projekterne” påpeger Lars Hansen afslutningsvis.

 

P. Lindberg Industri A/S udfører specialopgaver i alle former for stål, aluminium og andre metaller, samt industrimontage i mange brancher.

www.pl-i.dk

© Copyright. All Rights Reserved.

Kontakt os: